• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: هسته انگور


موارد یافت شده: 5

1 - تاثیر پلی فنول های عصاره هسته انگور روی رشد باکتری ها (چکیده)
2 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن (چکیده)
3 - بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن (چکیده)
4 - بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان (چکیده)
5 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • هسته انگور
  • هسته انگور
  • اخلاق حرفه ای
  • دعا
  • بررسی تجربی ضریب انتقال حرارت و
  • بهنام رحیمی
  • تنفس
  • زیست توده
  • بیولوژی
  • میری
  • هسته ای
  • خودمدیریتی
  • مدیریت استرس
  • پریز
  • اشتغال زای
  • ناصر حافظی مقدس
  • Amini
  • lsf
  • مهدی حیدری
  • فرهاد کلاهان
  • علوم سیاسی
  • مدیریت
  • محمد حیدری
  • فرهاد کلاهان
  • زعفران
  • عسل
  • بیوتکنولوژی
  • فرشاد بابازاده
  • عرفانیان
  • مولایی

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه